Korištenje ibuprofena za kratkotrajno liječenje akutnog bola

Brufen® Effect (ibuprofen) je često korišten bezreceptni lijek za učinovito otklanjanje bola.

Bilo da ste žena sklona menstrualnim bolovima, gorljivi nogometaš s bolnom ozljedom ili dijete s čestim vrućicama, velike su šanse da ste se u nekom trenutku susreli s ibuprofenom kao mogućim lijekom izbora. Ibuprofen djeluje na način da inhibira sintezu prostaglandina. Niža razina prostaglandina u tijelu za posljedicu ima nižu razinu bola i upale.1

Uobičajena primjena ibuprofena

Brufen® Effect (ibuprofen) se koristi za kratkoročno simptomatsko ublažavanje blage do umjerene boli poput glavobolje, uključujući migrensku glavobolju/glavobolju povezanu s migrenom, neuralgiju, zubobolju, bol u mišićima i zglobovima, bol u leđima, menstrualnu bol te simptoma obične prehlade i gripe uključujući i vrućicu.

Doziranje i dugotrajna primjena ibuprofena

Brufen® Effect široko je dostupan u Bosni i Hercegovini u prilagodljivim formulacijama i veličinama doziranja. Obratite se svom ljekaru ili farmaceutu ako niste sigurni u ispravno doziranje i obavezno proučite priloženu uputu o lijeku prije početka uzimanja bilo kakvih lijekova.

Brufen® Effect (ibuprofen) koristi se za kratkotrajno simptomatsko ublažavanje blage do umjerene boli poput glavobolje, uključujući migrenu, zubobolju, bol u mišićima, ozljeda mekih tkiva kod iščašenja i uganuća, menstrualnu bol (dismenoreju) te simptome obične prehlade uključujući i povišenu temperaturu.

Podaci dostupni u regulatornoj službi kompanije Viatris.

Trudnoća

Trudnoća ne oslobađa ženu od glavobolje, bolova u leđima, kao ni od drugih uobičajenih bolova u svakodnevnom životu. Budući da dijete u maternici prima neophodne hranjive tvari od svoje majke, to podrazumijeva da i bilo kakvi lijekovi koje uzima majka potencijalno mogu utjecati i na dijete.

Saznajte više

Bolovi

Bolovi su dio života. No kada je bol toliko jaka da vas sprečava u uživanju u životu, vrijeme je da potražite pomoć. Brufen® Effect je uobičajeni lijek za blage do srednje jake bolove.

Saznajte više

Napuštate Brufen® Effect stranicu

Povezujete se sa internetskom stranicom koja nije u vlasništvu niti pod kontrolom Viatris. Viatris nije odgovoran za sadržaj ove stranice kao niti daljnjih poveznica.
Molimo Vas pritisnite U REDU za nastavak ili NATRAG za povratak na Brufen® Effect internetsku stranicu.